Om JKT

JKT Allservice grundades 1992 och idén var då att skapa ett företag som skulle hjälpa människor att förverkliga sina byggdrömmar, få sina önskemål uppfyllda och få sina problem lösta. Namnet JKT Allservice valdes för att jag ville ha alla vägar öppna, jag ville kunna vara behjälplig med just Allt, och inte nischa mig mot något specifikt.

Vi fokuserade till en början på rena rivnings- och renoveringsjobb, men allteftersom tiden gick anlitades vi för mer renodlade byggprojekt i varierande storlek.

Jag har en stark övertygelse om att man ska ha roligt på jobbet. Man ska få växa och utvecklas och göra roliga saker tillsammans – både rent yrkesmässigt och socialt. Kan man få till en bra gruppdynamik gör den att allt flyter så mycket bättre, och det har vi lyckats med.

Vi är ett väl sammansvetsat gäng som kompletterar varandra både yrkesmässigt och personlighetsmässigt. Vi sätter en ära i att göra ett bra jobb, på rätt tid och till rätt pris. Du som kund ska känna dig trygg i vetskapen om att vi vet vad vi gör och att vi håller både tids- och prisramar. Vi strävar därför efter att hålla en öppen, rak och löpande dialog, och undviker därmed obehagliga överraskningar.

Välkommen att höra av dig till oss – vi lovar att göra allt vi kan för att du ska få det precis som du vill.

lagenhet